Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



Στο εγγύς αιώνιο μέλλον…
οι Έλληνες από προσκυνητές της χρυσής αγελάδας θα μεταμορφωθούν σε Υιούς του Θεού.

Η ανθρωπότητα θα ξυπνήσει από την λήθη που την φόρεσαν στα μυαλά οι διδάσκαλοι της παγκόσμιας τάξης των εβραϊκών πραγμάτων στα πρέπει της Ανθρωπότητας.

Η Ολύμπια φλόγα θα ανάψει πρώτα στην Ελλάδα... και αιώνια όλοι οι λαοί θα την προσκυνούν ως Πνεύμα Ουράνιο, διότι θα λάμψη η Αλήθεια.

Η Αιωνιότητα της παρουσίας του Υψίστου Χριστού θα καίει μέσα στις καρδιές όλων των ανθρώπων.

Οι άνθρωποι ποτέ δεν θα φθονούν ξανά, εκτός από μια χούφτα εβραίους που δεν θα ξέρουν που να κρύψουν τα μούτρα τους γιατί θα ντρέπονται... ο κόσμος θα τους γνωρίζει πια ως απάνθρωπους καταραστές όλων των εθνών... και ως παιδεραστές… ομοφυλόφιλοι ισραηλίτες και ανώμαλοι αιμομίκτες...

Τα μοναστήρια θα γίνουν νοσοκομεία και σχολεία και πανεπιστήμια...

Ο ορυκτός πλούτος ...εκτός το πετρέλαιο που δεν το χρειαζόμαστε (θα έχουμε δωρεάν ενέργεια από καύσιμα- από το νερό). Όλοι οι Έλληνες θα παίρνουν Επίδομα Θεού...και ο κάθε Έλλην από μόνος του θα εργάζεται σύμφωνα με την Ουράνια παιδεία του Νέου Βυζαντίου με την καρδιά Του· και όχι για να δουλεύει, αλλά για να προσφέρει.

Τα φάρμακα των εβραίων όλα θα καταργηθούν και η φαρμακευτική αγωγή των Ελλήνων θα δίνεται δωρεάν σε όλους...ο ασθένειες κατά το 95% θα αφανιστούν.

Η παιδεία θα είναι δωρεάν, οι Έλληνες θα έχουν δωρεάν γη και υπηρεσίες.

Οι Εκκλησίες των διασκορπισμένων φατριών θα καταργηθούν και θα ενωθούν εις Μίαν Ελληνική του Ιησού Χριστού της Σίβυλλας Ορθοδοξία.... και ο Θεός Αγάπη θα σπουδάζει την Αλήθεια στα παιδιά μας με Ηρόδοτο, Θουκυδίδη και όλα τα Ελληνικά του Θεού δώρα.

Οι πόρνοι ντυμένοι ως ιερείς θα φανερωθούν στα μάτια όλου του κόσμου και θα διαγραφούν μαζί με τους εβραίους ψευδοπροφήτες αρχιμανδρίτες από το βιβλίο της Ζωής του Θεού, που στα χέρια μου παρέδωσαν οι άγγελοι Του.

Τα δώδεκα πάθη της ψυχής του Ανθρώπου θα πάψουν να είναι θεοί ...αλλά διδάσκαλοι...

Πολλά ακόμα έχω να πω… ως προφήτης του Θεού των Ελλήνων,
μα ο Ουρανός περιμένει πρώτα την μετάνοια σας.......

Δεχθείτε την ήττα σας από την Σοφία του Ιησού Χριστού.

Αδελφωθείτε Έλληνες ....
και δοξάσατε τον Θεό...και αποταχθείτε τον θεό του σατανά σας των Εβραίων.... της ιεράς εκκλησίας του ισραήλ από την εκκλησία του Ιησού Χριστού.
αμήν.


ιωάννης βασιλεύς της αιώνιας Ελλάδος, μη εβραίος αλλά δικαστής της Εκκλησίας του Θεού των Ουρανών, ευλογημένος από τους Αγίους ταξιάρχες... ηγούμενος της Ορθόδοξης των Ελλήνων ουράνιας γης… και με το αίμα Μου το ευλογημένο των Κομνηνών εγώ ο πένης σας το υπογράφω...


Αμήν στο Όνομα της Αειπάρθενης Παναγίας και Βασίλισσας του κόσμου...μητέρας του Θεού των Ορθόδοξων Ελλήνων...αμήν!