Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εις το όνομα του πατρός και του υιού και του Αγίου Πνεύματος και της Υπεραγίας Θεοτόκου μητέρας του Θεού Μαρίας.
Επιστολή προς την εκκλησία της Ελλάδος που έχουν στα χέρια τους την εξουσία και την βασιλεία της φωτογραφίας αυτής.
Κύριοι μην πλανάστε και αν έχετε το βασίλειο σας ο καθένας εδώ στη Γη εν ονόματι του Ιησού Χριστού.
Όλοι γνωρίζουμε πως ούτε μάγοι, ούτε πόρνοι ,ούτε ψεύτες, ούτε συκοφάντες ούτε κίναιδοι... δεν είναι αναγνωρισμένοι από την εκκλησία του Ιησού Χριστού στη γη ως του σώματός του λαού πνεύμα.
Εμείς οι διαμαρτυρόμενοι εκκλησία του Αγίου Άθωνα της βασιλεύουσας Ορθοδοξίας ιερομόναχοι των Ελλήνων ...δεν είναι εγκριμένοι οι νόμοι σας... μετά την αφαίρεση της Αγίας Τριάδος από το Σύνταγμα των βαπτισμένων χριστιανών.
Σας ελέγχουμε δια την σιωπήν σας και διά την αναισθησία σας εις στο έγκλημα που τελείται εδώ στη γη των Ελλήνων Αγίων παιδιών του Θεού.

Την πόρνη ο Θεός συγχώρεσε, μα την μετανοημένη.
Και άφησε ημίν τα οφειλήματα ημών ως και ημείς αφίεμεν τοις οφειλέταις ημών...
Εσείς οφείλετε στην εκκλησία μου εις στο σώμα μου... ή στα κλήματα μου... λέγει η Φωνή μου στην καρδιά του σώματος του λαού.

Άγιος εστί να είσαι το γάργαρο νερό του παραδείσου, αυτό που εσείς κλέβετε από τα χείλη των μικρών παιδιών και τα ποτίζετε ξύδι και χολή.

Συγχωρεμένα τα πάντα ό,τι και να κάνετε διότι αγάπη είναι ο Θεός.. και συγχωρός.
Μα υπάρχει μία αμαρτία που δεν συγχωρείται με τίποτα.
Την παιδεραστία και την βλασφημία της Παναγίας μητέρας του Θεού.

Καλύτερα να δέσετε μία μυλόπετρα στο λαιμό σας και να πέσετε στη θάλασσα να πνιγείτε εσείς που ευλογήσατε την κορώνα του βασιλιά της Βουλής των Ελλήνων να αφαιρέσει το στέμμα από τον υιό του Θεού τη βασιλεία για να είστε εσείς ο καθένας σας από μόνος του βασιλιάς.
Εσείς που μέσα στα Άγια τοις αγίοις εμάς των Ελλήνων Ορθοδόξων χριστιανών ονομάζετε το Κοράνι και πως ένας είναι ο Θεός αυτός του πνεύματος του Πέτρου Πάπα Σατανά και του νταβατζή βαρθολομαίου Ιμάμη την καρδιά να κοινωνούν τα άχραντα μυστήρια... Στο πνεύμα πως η γυναίκα ποτέ δεν αναστήθηκε αλλά κράτησε τον Χριστό μέσα στην κόλασή του.
Εσείς που ούτε δεύτερο μανδύα πρέπει να έχετε μετανοείτε και χαρίστε τα του λαού στον λαό, πριν το κάνει αυτό ο ίδιος ο Χριστός.
Μπροστά στα μάτια των ανθρώπων....και των γυναικών που δολοφονήθηκαν από τους νόμους της Σαρία και τα μάτια των αγνών μικρών αγγέλων που είχαν γεννηθεί στη γη και υπηρετούν τον βασιλέα των βασιλέων με αυτόν που έχει την πύρινη Ρομφαία εδώ στη Γη,
μετανοείτε και εφαρμόστε τον νόμο εδώ και τώρα.

Τώρα που έρχονται οι ουράνιες δυνάμεις του Ιησού Χριστού μαζί με τον Χριστό τους μπροστάρη θέλω να δω πόσο περήφανος θα είναι για τον ελληνικό μας τον στρατό.


Τάδε έφη Ιωάννης βασιλεύς των Αγίων Πατέρων και το μπάσταρδων παιδιών της εκκλησίας όλων των σχισμάτων και αιρέσεων των ομοφυλοφίλων παιδεραστών δεσποτάδων που η ευχή τους είναι φωτιά των Σοδόμων στων Ελλήνων τη γη.

Θέλετε να δείτε άπιστοι για να πιστέψετε...
Πιστέψτε με...θα δείτε φωτιές από τον ουρανό να πέφτει επάνω στα κεφάλια σας.

Ευαγγέλιο του Ιωάννου..... γραμμένο τυπωμένο εν έτι 0987654321-123456789.....