Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ


ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:



Αγγελιοφόρος σας μεταφέρει το μήνυμα της ένωσης του λαού στο ένα πνεύμα του Κυρίου, και σας δίνει την ερμηνεία των προφητειών, καθώς και το κείμενο του προφητευομένου Ιωάννη.


Η ερμηνεία των προφητειών είναι δοσμένη στην μέση οδό του Κυρίου, αφήνοντας κάποια σημεία ασαφή, τα οποία θα αποδειχθούν αργότερα.

Επίσης, η ερμηνεία είναι και η σωστή, γιατί αλλιώς είναι να ακούς για μια προφητεία και αλλιώς είναι να την ζεις. Όταν γνωρίζεις το πρόσωπο του Ιωάννη, και γνωρίζεις και μάρτυρες που μαρτυρούν το παρελθόν του, τότε είναι πολύ εύκολο να ερμηνεύσεις τις προφητείες, που αφορούν το πρόσωπο του Ιωάννη. Επιπλέον, ακούγοντας το κήρυγμά του και διαβάζοντας τα κείμενα του, προς την αφύπνιση του λαού, τότε καταλαβαίνεις πως Ζει Κύριος και Θεός, και υπάρχει η αγάπη του Κυρίου για τον λαό Του.



Ο Ιωάννης είναι καιρό ανάμεσά μας και έχει αναδείξει την μασονία, τους προδότες του έθνους των Ελλήνων, τους προδότες του Λόγου του Κυρίου. Έχει αναδείξει τον πλούτο της Ελλάδος και έχει κάνει και πολλά θαύματα στο όνομα του Κυρίου, θεραπεύοντας ασθένειες, όπως καρκίνος κλπ. Έχει αφυπνίσει πολύ κόσμο φέρνοντάς τον και πάλι στην Ορθοδοξία. Έχει στείλει πολύ κόσμο στις εκκλησίες να συμμετέχουν στα Μυστήρια της Ορθοδοξίας μας. Και για αυτό υπάρχουν μάρτυρες, ειδικά ιερείς και παπάδες, στους οποίους στέλνει τους συνανθρώπους μας.

Πριν ξεκινήσει το έργο του στο διαδίκτυο (γιατί έχει κάνει έργο και εκτός), βγήκε και μίλησε με την γλώσσα του κόρακα στο διαδίκτυο. Είπε αυτά που οι άλλοι κάνουν. Μετά ξεκίνησε το έργο του και υπάρχουν και κηρύγματά του στο διαδύκτιο εδώ: http://www.youtube.com/user/socratesnios . Έτσι, στο τώρα, όποιος προβάλλει μόνο την ομιλία του σαν κόρακας, αγνοώντας το υπόλοιπο έργο του, είναι και αυτός/οί, που πολεμούν το έθνος μας. Γιατί ο Ιωάννης τα λέει… μα οι άλλοι τα κάνουν !   Και στο facebook έχει κηρύξει και έχει κάνει έργο, με το όνομα Ιωάννης ξυπόλυτος μελχισεδέκ. Στις ιστοσελίδες Φωνή των Πατέρων (http://fwnitwnpaterwn.blogspot.gr/ ) και στις λοιπές που θα βρείτε δεξιά στην λίστα της αυτής ιστοσελίδας, όποιο κείμενο έχει από κάτω υπογραφή «ιωάννης» είναι δικό του.

Είμαστε ενήμεροι για το τι γίνεται εντός Εκκλησίας της Ελλάδος. Όπως είμαστε ενήμεροι για το τι θέλουν να κάνουν στην Κρήτη. Γνωρίζουμε το πώς πολεμούν και κτυπούν αλύπητα την Ορθοδοξία, το Έθνος των Ελλήνων και κάθε τι ορθόδοξο χριστιανικό στον πλανήτη. Όπως είμαστε και ενήμεροι για τους διάφορους ψεύτικους «ιωάννηδες» που εμφανίζονται και λένε πως αυτοί είναι ο προφητευόμενος, για να μπερδέψουν τον λαό.

Ήδη λαός που επιστρέφει στην εκκλησία και μελετά το έργο του Ιωάννη, τον ζητά. Ο Ιωάννης έχει ακουστεί, στο τώρα, ότι εμφανίζεται σε διάφορα μέρη και κηρύττει.
Η Εκκλησία της Ελλάδος μπορεί να σώσει τους Έλληνες από το κακό και το κράτος του αντιχρίστου, προτού έρθει η οργή του Θεού. Εάν δεν μπορείτε να ενώσετε (οι ποιμένες) την Εκκλησία σε ένα Σώμα με αγάπη, όπως Ένας είναι και ο Λόγος του Κυρίου, ενώνοντας έτσι τον λαό, να είμαστε όλοι αδερφωμένοι,  τότε ζητήστε να το κάνει αυτό ο άνθρωπος του Θεού, ο Ιωάννης.

Τελικά, τίθεται στο σήμερα το ερώτημα «Χριστό ή Βαραββά»; «Χριστό ή χρήμα»;


Με αγάπη Χριστού,

Αγγελιοφόρος