Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Μετά τα τελευταία βίντεο ομιλία του γέροντα Ιωάννη, στο οποίο αποκάλυψε αλήθειες του σάπιου κατεστημένου και ζήτησε για πολλοστή φορά να ενωθεί η εκκλησία και ο λαός για να αναστηθεί η Ελλάς, γίνεται μεγάλη επίθεση στον ίδιο με λάσπες (τα "κόπρανα και ούρα" του ταλμούδ) με στόχο να μην ακούσει ο λαός τι λέει...

Οι τύποι αυτοί που πετούν τις λάσπες σε διάφορα "ορθόδοξα" μπλογκς, δεν μας λένε όμως για την ομοφυλοφιλία στους κόλπους των ιερέων, δεν μας λένε για τα αίσχη των ιεραρχών που λυμαίνονται την φτώχεια και την δυστυχία του κόσμου και το μόνο που κάνουν είναι να ζητούν λεφτά για μυστήρια κλπ, δεν μας λένε ότι η εκκλησία είναι υπεύθυνη για την παιδεία μας, δεν μας λένε ότι οι ιεράρχες του νέου εορτολογίου οδηγούν τον κόσμο στην πανθρησκεία, δεν μας λένε γιατί ενώ οι ιερείς έχουν ορίσει την μασονία σαν αίρεση ορκίζουν μασόνους και εβραίους να μας κυβερνούν, δεν μας λένε γιατί υπάρχουν τόσες πολλές καταγγελίες από κόσμο για σεξουαλικές παρενοχλήσεις από ιερείς, δεν μας λένε το σκηνοθετημένο θέατρο που έστησαν οι ταλμουδιστές εβραίοι σε βάρος της Ελλάδας και πως παίρνουν από την Ελλάδα τον πλούτο της, δεν μας λένε γιατί το πάτριο εορτολόγιο δεν θέλει να ενωθεί, δεν μας λένε γιατί λέει ο ένας τον άλλο αιρετικό και καταχρώνται τα άγια μυστήρια η κάθε σύνοδος ως δικά της απαγορεύοντας να πάνε σε άλλη σύνοδο να κοινωνήσουν οι λαϊκοί και πολλά πολλά άλλα.

Πετούν τα δικά τους τα αίσχη, την δική τους προδοσία στο πρόσωπο του γέροντα Ιωάννη, και προσπαθούν μετά μανίας να παραποιήσουν τόσες και τόσες μαρτυρίες από απλούς ανθρώπους, οι οποίοι γνώρισαν Χριστό, πήγαν στις ενορίες τους - κατόπιν παρότρυνσης του γέροντος-για εξομολόγηση, για συμμετοχή στα μυστήρια της εκκλησίας, ένιωσαν την αγάπη του Χριστού μέσα τους και γαλήνεψαν και μελετούν το Ευαγγέλιο. Και τόσες άλλες μαρτυρίες για θαύματα που έκανε ο γέροντας στο όνομα της αγίας Τριάδος.

Όλα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους λασπολόγους, μην τυχόν ξυπνήσουν οι Έλληνες και βγουν από το "σπήλαιο" του Πλάτωνα και δουν ότι όλα είναι ορισμένα στις 7 Οικουμενικές Συνόδους και στο Ευαγγέλιο, μην τυχόν δουν οι Έλληνες την Αλήθεια που μας κρύβουν τόσα χρόνια.....
Σε ποια σύνοδο ρωτούν ότι ανήκει...μα τι παγίδα ερώτηση που κάνουν τα λαμόγια για να αναθεματιστεί αμέσως από τις άλλες, ενώ έχει πει ο ίδιος πολλές φορές ποιος τον χειροτότησε... και πόσο αντορθόδοξοι είναι όταν έχουμε πάμπολλες μαρτυρίες από γέροντες, από ιερείς, από ρασοφόρους, από απλό κόσμο για την ύπαρξη των αοράτων ασκητών που εκπροσωπούν ολόκληρη την Ορθοδοξία, να μην τους δέχονται. Κι αν κάποιος μιλά εξ ονόματος Χριστού τον λένε αιρετικό, μα "η αλήθεια ου δέδεται" και "το άγιο πνεύμα όπου θέλει πνει".


Άσχετοι από τις γραφές λασπολόγοι, κίναιδοι, προδότες του λαού και του Χριστού, με τους "άγιους" λόγους σας και με την "ευπρέπεια" ξεγελάτε τον κόσμο. Ο κόσμος υποφέρει και μια σταλιά αγάπης και αλήθειας δεν δίνετε όλοι εσείς που στην πλάτη των Ελλήνων ζείτε τον παράδεισό σας σε αυτή την Γη. Τέλος όμως, και όπως εσείς όλοι ιερείς, ιεράρχες με το νέο και το πάτριο και όλοι εσείς λαϊκοί που τους υποστηρίζετε, αναίσθητοι και ανθέλληνες με προσωπείο Έλληνα, όπως εσείς λέτε ότι έχουν γίνει καταγγελίες, έτσι κι εμείς προχωράμε σε καταγγελίες λασπολογίας και ψευδών κατηγοριών από μέρους σας, μα το κυριότερο σας καταγγέλλουμε στον Χριστό για όσα κάνετε στον Ελληνικό λαό. Είστε όλοι εκτός ορθοδοξίας, και δεν έχετε καμία σχέση με την αγάπη, την συγχώρεση και την δικαιοσύνη του Θεού.