Τρίτη, 27 Μαρτίου 2018

Ο ΜΟΝΟΣ ΣΑΤΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΦΘΟΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ;
ΠΟΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΑΓΕΙΕΣ;

Η Ελλάς στα χέρια του αντίχριστου πνεύματος! Ποιος θα τολμούσε να πει στον Ιησού μας τον Χριστό πως το άγιο αίμα Του και το άγιο σώμα Του νικήθηκε από κάποιον σατανά; …φυσικά ο ιερέας του αντιχρίστου, που θεάζει την ανθρωπιά του ανθρώπου με σατανάδες και μαύρες κακίες!
Ποιος σου μίλησε για σατανά Έλληνα; Ποιος σου είπε πως σου έκαναν μάγια; Αυτός είναι και ο διαβάλλων διάβολος, που με τον λόγο του σε πλάνεψε! Και πες μου τώρα… όταν είσαι Ορθόδοξος χριστιανός μα σου είπαν ότι ο Χριστός είναι κάτι άλλο από εσένα της Χριστότητας της φύσης της Ανθρωπιάς σου, τότε ποιος είναι ο κατήγορος των ανθρώπων; Κι ενώ είναι ο άνθρωπος τον Χριστό βαπτισμένος, στην ουσία είναι και αιρετικός χωρίς να το βλέπει ενώπιον του Λόγου του Χριστού και Θεού μας.

Από το γλωσσάριο της Καινής Διαθήκης, Ιερά Έκδοση Μεγίστης Μονής Βατοπεδίου, Άγιον Όρος, στοιχειοθεσία Πατριαρχικού Κειμένου εκδόσεως 1904, διαβάζουμε τα εξής:Ποιες να είναι άραγε οι διδασκαλίες της αιρέσεως; Γιατί παπάδες λέτε στον κόσμο ότι μπαίνει ο διάβολος μέσα του και τον κάνετε ψυχασθενή; Γιατί δεν του λέτε ότι είναι εικόνα και ομοίωση Θεού, τέκνο του Υψίστου κι ό,τι πιστεύει αυτό και γίνεται;   
*********

Όποιος Χριστόν βαφτίσθηκε, Υιός Θεού Φωτεινού νου μέσα στον Άγιο Ναό χρίστηκε, στο σώμα και στο πνεύμα Αυτού Ουράνιος Έλλην.
Το ιερό Βάπτισμα των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι: το καλωσόρισμα της αγκαλιάς του Υψίστου ημών Θεού μέσα στην Θέωση του στο Φώς του Α και του Ω· Χριστός.
Η Λέξη Θεός είναι ομοούσια της λέξης Αγάπη. Η λέξη ανθρωπιά είναι ένα με την συμπόνια και την αγάπη του Ιησού Χριστού. Όποιος γνώρισε τον Λόγο Χριστό γνώρισε την αγάπη, γνώρισε την ανθρωπιά και αγαπά. Όχι για να τον αγαπάνε, γιατί είναι Αγάπη και όταν είσαι Αγάπη αγαπάς τα πάντα. Διότι η Αγάπη είναι τα πάντα στο μέσα και το έξω στο παντού της σκέψης. Και Αγάπη εστί Θεός. Και Χριστός η ανθρωπιά Του.

Ιω